3 táska, amire minden nőnek szüksége van

Nekünk nőknek a táska nemcsak egy táskát jelent. Jóval több annál. Része a mindennapjainknak. Az egész életünket képesek vagyunk belesűríteni: lakáskulcs, igazolvány, naptár, iPad, telefon, pirosító, egy szelet csoki, fogkefe, szempillaspirál, és még sorolhatnám. Ki tudja, a nagyvárosi forgatagban mire lesz majd szükség? Legyél előrelátó, és készülj fel mindenre! Mi is gondoltunk Rád és elkészítettük neked második kapszula kollekciónkat, amely 3 különböző stílusú klasszikus táskát tartalmaz! Egyik sem hiányozhat a gardróbodból…

POWER OF YOU kollekciónkhoz egy tote bag, egy shopper és egy hátizsák tartozik fekete színben. Összeállításunkat minimalizmus, és időtálló dizájn jellemzi, ahol a kifinomult ízlés funkcionalitással párosul. Táskáink letisztultak, lendületet, erőt sugároznak. Az eleganciában és az egyszerűségben hiszünk. A táskát mi adjuk, de tartalommal neked kell megtöltened!

Íme a 3 klasszikus fazon, amely különlegessé teszi a megjelenésed, kiemelkedik a tömegből, emellett minden belefér amire szükséged lehet.

1. TOTE-BAG

Gondolkodj egyedi formákban! A trapéz formájú, nagyméretű bőrtáska mindenképpen jó választás. Klasszikus és karakteres. Különleges szabásvonalának köszönhetően feldob minden öltözéket, és bármivel könnyen kombinálhatod. Akaszthatod a karodra, vagy a hozzá tartozó heveder segítségével a válladra is teheted. A táskában rejlő kistáska segítségével akár formáját is alakíthatod kicsit!

Fotó: Kolett Photography

2. Hátizsák

A hátizsák néhány éve indult hódító útjára, kilépve az iskolapad mögül, és rekordsebességgel került be minden stílusos nő ruhatárába. Sikere azóta is töretlen. Szupernőies, és mégis kényelmes, hiszen szabad mozgást biztosít a kezeidnek. Nemcsak sportcipővel, magassarkúval is bátran viselheted. Ha még nem lenne hátizsákod, ne gondolkodj tovább, szerezz be egyet a téli szezonra! Mi a klasszikus feketére szavazunk.

Fotó: Kolett Photography

3. Shopper

Vidd magaddal a városi sétákhoz, és a nagybevásárláshoz, így a shopping körutad során is stílusos maradhatsz. A shopper belsejében levő,  kivehető bőr kistáska térelválasztóként is szolgál, és segít rendszerezni a táskád tartalmát.

Túl rövid az élet ahhoz, hogy unalmas táskát viselj! Fektess be egy különleges és időtálló darabba, vagy lepj meg vele egy számodra fontos embert.