Innen megtudhatod, milyen színű STUDIO JULIANNIE pénztárca illik a személyiségedhez

Nemcsak a táskánk, a pénztárcánk is árulkodik rólunk. Gondold csak el, egyetlen nap alatt hányszor húzod elő a táskádból. Ezért érdemes átgondolnod, melyik az a szín és fazon, amelyik illik a személyiségedhez és az életmódódhoz. Ha erre most nincs időd és energiád, segítségünkkel könnyen kiderítheted, különleges, metál színű pénztárcáink közül melyik passzol hozzád tökéletesen.

A mottónk: A pénztárcád árulkodik rólad. Tedd egyedivé és visled büszkén a saját neveddel vagy monogramoddal ellátott pénztárcádat!

A Studio Juliannie pénztárcák nagy méretű elegáns fazonok, puha tapintású marhabőrből készülnek és jelenleg 3 ragyogó színben, – arany, ezüst, és metállila – érhetőek el. Körcippzáras, egyetlen mozdulattal nyitható és csukható fazonok. Belsejük praktikus elrendezésű. Papírpénztartó rekeszt, kártyatartókat, irattartó helyet és aprópénztartót is találsz benne. Csuklópántjának köszönhetően a kezeden is viselheted, anélkül, hogy táskát kellene cipelni magaddal. Egyedi és stílusos, a mindennapi használat során kényelmes viselet.

Innen megtudhatod, milyen színű STUDIO JULIANNIE pénztárca illik hozzád.

Metállila:

Kiegyensúlyozott vagy, és életedben könnyen hozol meg nehéz döntéseket. Ilyenkor nemcsak az eszedre, a szívedre is hallgatsz. Alapvetően nyílt és játékos természet vagy, mégis nagyon nehéz téged kiismerni. Számodra fontos a luxus és a merészség, amit ebben a metállila pénztárcában is megtalálsz. A lila szín különleges és provokatív, akárcsak te. Ha bátor vagy és a magad útját járod, a metállila  STUDIO JULIANNIE pénztárcát neked ajánljuk.  

Ezüst:

Hiszel a megérzéseidben, és képes vagy időről időre megújulni. A múltat, ha már tanultál belőle, könnyen magad mögött hagyod, inkább a jelenre fókuszálsz, ezáltal sikeresen építed a jövődet. Viselkedésedet egyfajta könnyedség, olykor visszafogottság jellemzi. Az ezüst nőies szín, akárcsak te, akinek nagyon fontos a nőiség megélése. Ha egyszerre fontos számodra a család és az önmegvalósítás neked az ezüst STUDIO JULIANNIE pénztárcát ajánljuk.

 

Arany:

Szereted a feltűnést és a társaságot. A személyiségeddel nagy hatást gyakorolsz az emberekre. Tisztában vagy az értékeiddel,  és helyes önismerettel rendelkezel.  Ízlésben és viselkedésben hajlasz a különlegességre. Elégedett vagy az életeddel, és képes vagy a legapróbb dolgokért is lelkesedni. Az arany szín ragyogóan elegáns, akárcsak te. Ha tisztában vagy a céljaiddal, fontos számodra a siker és az anyagi jólét az arany STUDIO JULIANNIE pénztárca illik hozzád. 

Te melyiket választanád a 3 szín közül?