Leopárdminta, te csodás

Mert lehetetlen ráunni, idén ősszel is érdemes időtálló párducpöttyös kiegészítőkre szert tennünk. A STUDIO JULIANNIE kapszula kollekciója, a Leo Print segítségével most 3+1 tippet adunk, hogyan viseld ezt az örök kedvencet.

1. Csak egy csipetnyi

Egy kevés párducpötty is csodákra képes! A szetted izgalmassá válik tőle, ugyanakkor szofisztikált marad. A Leo Print hátizsák letisztult, mégis markáns darab, mintás előzsebe élettel tölti meg az egyébként egyszerű összeállítást. Puha tapintású, erős marhabőrből készült, arra született, hogy a város utcáit rója a rohanós hétköznapokon.

2. A klasszikus szett

Kifinomult összhatást érsz el, ha klasszikus szetted mellé egy tisztán leopárdmintás kiegészítőt választasz. A Leo Print Purse pénztárca stílusa egyszerre kortárs és időtálló, nem lehet vele hibázni!3. Féktelen élvezet

Határozd el, hogy határtalan leszel, ha párducpöttyről van szó! Most nincs olyan, hogy túl sok: halmozhatod, keverheted, mindenhogy megállja a helyét. A feltűnő formájú Leo Print Mini Bag vérpezsdítő párost alkot egy kockás nadrággal, a Leo Print Purse pénztárca pedig egy hasonló kabát mellett is sikkesen mutat. Ragadd meg, nyugodtan túlzásba eshetsz. Feszegesd a határokat, és ne félj a mintáktól!

+ 1: Leheletnyi piros

Csempéssz a szettedbe egy kevés pirosat, amikor leopárd motívumot viselsz! A Red Purse lakk bőr pénztárca bámulatosan mutat minden minta és anyag mellett a maga markáns, vörös karakterével.

Fotó: Bodnár Zsófi
Modell: Pásztor Gina
Styling: Molnár Anikó