Rólunk

Rólunk

A kettőnk között zajló szüntelen kommunikáció indított minket arra, hogy már több, mint egy éve, blog formájában megszólítsunk Téged is. Ahogy beszélgettünk, és telt az idő, elkezdtünk valami új dologról is fantáziálni... Alkotni szerettünk volna. Létrehozni valamit. Így született meg a Dream Big Kollekció és vele együtt a webshop.Táskáink lendületesek, energikusak, nőiesek és elegánsak. Tervezésüket az az optimizmus járja át, ami belőlünk is árad, és amit Neked is szeretnénk megmutatni! Folyamatosan bővülő termékeinkkel szeretnénk belevinni a hétköznapokba egy kis fineszt, miközben megtartjuk a minimalizmus határait. 

A kollekciókról

DREAM BIG

Az első kollekciónk megalkotását a DREAM BIG gondolata ihlette. Szerettük volna megmutatni, minden egy álommal kezdődik. Így indul a megvalósítás.

POWER OF YOU

 A második POWER OF YOU kollekciónkat a NŐ inspirálta. Időtlen, funkcionális darabokkal jöttünk ki, melyek hagynak érvényesülni. Az mutatják, merj önmagad lenni és vállald fel azt, aki Te vagy! A táskákat mi adjuk, de tartalommal Neked kell megtöltened! 

COLOR POP

A legújabb táskák megalkotásánál egy hatalmas színrobbanással készültünk Neked! COLOR POP kollekciónk darabjaiban minden eddigi tudásunk, kreativitásunk, pozitív életérzésünk és lelkesedésünk benne van. Egy kis ékszerdobozt készítettünk Neked, a hét minden napjára, 7 különböző színben. Új táskáinkban a bársony és a bőr csodás harmóniában létezik, egy kis csillogást hozva a mindennapokba! De szeretnénk, ha ez a táska még többet jelentene, mint az eddigiek. Szeretnénk, ha ez az ékszerdoboz nemcsak a hétköznapokat dobná fel, hanem üzenne is mindenkinek!

Szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna: Ha nekünk sikerült, Neked is sikerülhet!

Vigyél színt az életedbe! Szerezz be minden színből és fazonból egyet!

Inspiráló üzenetünk

Légy önmagad és higgy magadban, mert különleges vagy! Merj nagyot álmodni és megvalósítani mindazt!