Szállítási feltételekSzállítási feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:

  1. Belföldi házhozszállítás
    A megrendelt terméket a DPD Futárszolgálat munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, ők e-mail-ben értesítik Önt a részletekről. A házhoz szállítás díja: 1800 Ft.

    Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak. A kézbesítés H-P: 8:00-17:00 óra között történik!
  2. Különböző szállítási határidejű termékek
    A szállítási határidő attól függ, hogy a termék rendelkezésre áll-e a  Studio Juliannie raktárban. Ha igen, akkor 2-5 munkanapon belül vállaljuk a szállítást. Ha a kiválasztott termék pillanatnyilag nincs raktáron, akkor jellemzően 10-14 munkanap alatt jut hozzá a megrendeléséhez.